Naprapaatti- ja hierontapalvelut

Naprapaattina erikoisosaamistani ovat tuki- ja liikuntaelinvaivojen kliininen tutkiminen, nivel-, nikama- ja erilaiset pehmytkudoskäsittelyt (lihakset, hermosto, nivelsiteet) sekä ohjaaminen omatoimiseen harjoitteluun. Hoidoissani käytän manipulaatio- ja mobilisaatiotekniikoita selkärankaan ja niveliin sekä lihaksille esim. hierontaa, venytystä, tuentaa ja sähköhoitoa. Kaiken ikäiset ja kuntoiset asiakkaat ovat tervetulleita vastaanotolle.

 

Minulla on 4-vuotisen AMK koulutuksen myötä vahvaa osaamista myös urheilijoiden hoitamisesta liikuntalääketieteen myötä. Hoitoni mukautuu asiakkaan iän ja kunnon mukaan. Et tarvitse lähetettä tullaksesi hoitoon naprapaatin vastaanotolle.  

 • Naprapaattinen manuaalinen terapia (tuki- ja liikuntaelinten kipu tai liikkuvuusrajoitukset)
  • sis. kliinisen tutkimisen,
  • tarvittavat hoitotoimenpiteet esim. 
   • Nivelliikkuvuuden edistäminen nivelmobilisaatio/ rankamanipulaatio. 
   • Hermoston mobilisaatio (pistely, puutumisoireet).
  • kotiharjoitteet.
 • Pehmytkudoskäsittelyt mm. hieronta ja venytyshoidot (ei sis. tutkimista eikä harjoitteita)
 • Teippaukset (nivelten tukeminen, kinesioteippaus)
COVID-19 TILANNE

Koronavirustilanteen vuoksi ajanvarauskalenterissa on näkyvissä vain muutamia vapaastivalittavia aikoja naprapaatti-/hierontahoitoihin.

Ajanvaraukset Anun hoitoihin ovat nyt mahdollisia pääasiassa puhelimitse 0407180591 (klo 8-20).


Ethän tule hoitoon flunssaoireisena, jos olet altistunut koronavirukselle, kuulut riskiryhmään tai olet yli 70 vuotias. Huolellisesta hygieeniasta huolehditaan hoitotilanteessa. 

Lisätietoja ja lahjakortit: www.nivelkuntoutus.fi

Hei

Olen naprapaatti Anu Peltonen. Kiinnostuin tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksesta tanssittuani kilpaa SM-tasolla. Naprapaattisen manuaalisen terapian lisäksi vedän tanssiliikuntaryhmiä. Parasta työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat, joiden elämä helpottuu hoitojen myötä. 

Lue lisää: www.nivelkuntoutus.fi

All rights reserved © 2017 M-Trainer